Lag din egen trygge sone

Nå kan enkelt følge smittevernrådet om å holde oversikt over dine nærkontakter ved å opprette din egen private SafeSpot®

  • Er privat og ikke synlig for andre enn de du deler den med
  • Du og de som registrerer seg har til enhver tid oversikt over hvor de har registrert seg
  • Alle data registrert på en SafeSpot slettes automatisk etter 14 dager
Kom i gang ›

Slik fungerer det

1

Registrer dine private SafeSpot' når du trenger det

2

Inviter familie og venner til å registrere seg

3

Ha en trygg sone og oversikt om et smittetilfelle oppstår

Kom i gang ›

Hvordan gjør jeg det?

❣ Gå til http://registrer.safespot.no/ og velg opprett SafeSpot

❣ Logg inn eller opprett en bruker

❣ Velg ett navn, hvor og når dere skal møtes

❣ Når du lagrer er din SafeSpot tilgjengelig

❣ Del med de du ønsker

❣ Åpne QR kode for å la andre registrere seg

❣ Registrer selv manuelt de du har vært sammen med

❣ SafeSpoten er åpen i 48 timer fra opprettelsen og registrerte opplysninger slettes automatisk etter 14 dager

Kom i gang nå ›

Hvorfor skal jeg gjøre det?

Bekymringen er stor for en ny smittebølge når vi nå skal møtes og være sammen med våre nærmeste i jula, om vi alle følger rådene fra myndighetene kan vi sammen bidra til å skape en trygg julefeiring. Ett av rådene er å sørge for å ha en oversikt over hvem vi møter gjennom jula, og dette ønsker vi i SafeSpot å gjøre enkelt for deg og dine. Her har vi samlet litt informasjon vi tror vil være viktig for deg, og hvorfor og hvordan SafeSpot kan bidra til å effektivisere smittesporing.

Kom i gang ›

Hvorfor skal jeg føre lister?

Regjeringen har satt noen retningslinjer for hvor mange vi kan møte i sosiale sammenkomster, en av disse er å holde en oversikt over hvem du møter i sosiale sammenkomster og som kan ansees som dine nærkontakter. Med SafeSpot kan du enkelt gjøre dette digitalt selv eller invitere andre til å registrere seg.

Her finner du mer om regjeringens råd og anbefalinger til privatpersoner.

Hvor mange kan jeg invitere?

Regjeringen har satt noen retningslinjer for hvor mange vi kan møte i sosiale sammenkomster. De har opprettholder anbefalingen om at man kan ha inntil 5 gjester til over nyttår.  På to av dagene åpner vi for inntil 10 gjester i tillegg til hustandsmedlemmene, hvis dere kan holde minst én meter avstand.

Dette gjelder fra og med 23. desember 2020 til og med 1. januar 2021.

Hva om det oppstår et smittetilfelle?

Dersom du blir bekreftet smittet eller du blir kontaktet av smittesporingsteamet i din kommune, kan listene du har laget enkelt benyttes for sporing.

Du må da informere smittesporingsteamet at du har benyttet SafeSpot og sende oss en bekreftelse på kontakt@safespot.no for å informere og at du godkjenner at dine lister blir utlevert.

Hvem har tilgang til mine persondata?

Du har til enhver tid oversikt over de steder du registrerer deg på. Registrerer du deg på en privat SafeSpot vil ingen andre kunne se din registrering. Registrerer du deg på en SafeSpot hos en virksomhet, vil virksomheten se din registrering i 14 dager før denne automatisk slettes.

Se forøvrig våre vilkår for bruk og personvern for mer informasjon.

Vis at du bidrar til en #tryggjul

❣ Ta bilde av deg selv eller noen du er glad i med hendene  formet som et hjerte.

❣ Fortell hvem du dedikerer hjertet ditt til.
❣ Del bildet ditt med taggen #tryggjul på Facebook eller Instagram for å vise at du er med på dugnaden. Sammen klarer vi dette!
#tryggjul
#altblirbra
#jegerensafespot
Kom i gang ›

Generelle Spørsmål

Hva er en SafeSpot?

SafeSpot er en digital løsning for å registrere dine besøkende på en trygg og enkel måte. SafeSpot brukes allerede av bedrifter og organisasjoner i alle sjangre. En SafeSpot kan opprettes overalt der det ferdes mennesker. Derfor har vi kunder i både offentlig og privat sektor. Arbeidsplasser, skoler, institusjoner, restauranter og reiseselskaper er eksempler på hvor det kan opprettes SafeSpots.

Formålet med SafeSpot er å forhindre spredning av Covid-19. Dette ved at vi hjelper kommunene med smittesporing og varsling.

Hvordan fungerer det?

Hver SafeSpot har en unik kode og QR-kode. Du kan registrere deg på en SafeSpot på en av følgende måter: Gå til www.registersafespot.com og sett inn den unike koden. Følg instuksjonene på nettsiden for å registrere deg. Skann QR-koden og følg instruksjonene.

Hvem kan registrere seg på en SafeSpot?

Alle kan registrere seg på en SafeSpot.

Hvor lenge lagres dataene mine?

Dine personopplysninger vil bli lagret i 14 dager fra det tidspunktet du registrerer deg. Etter 14 dager slettes dataene dine automatisk. Hvis du bestemmer deg for å opprette en konto, lagres dataene dine i opptil seks måneder etter siste innlogging. For mer informasjon, se termkoblingen nederst på denne siden.