Skap en trygg sone for dine gjester

SafeSpot bidrar til å sikre godt smittevern og effektiv smittesporing på deres restaurant, cafe, kantine eller utested.

Serveringsbransjen er en av de bransjene som har opplevd flest restriksjoner og konsekvenser på nedstengninger. En stor andel aktører i bransjen benytter nå SafeSpot for registrering av gjester og gjennom samarbeid med NHO Reiseliv og destinasjonsselskaper over hele landet har vi utviklet både tjenesten og materiale tilpasset for bransjen.

Smittesporing på restaurant

Effektiv registrering for besøkende og ansatte

Rask og enkel registrering er avgjørende for å redusere kø og sikre at den enkelte faktisk registrerer sitt besøk både på restauranter, en tur innom cafeen for å ta med seg en kaffe eller på vei inn i festligere lag. Med SafeSpot kan besøkende enkelt finne stedet via SafeSpot på telefonen eller sjekke inn ved å scanne QR koden til serveringsstedet ved ankomst. Alle som registrerer seg kan i tillegg enkelt sjekke seg ut igjen når de forlater lokalet. 

Spesifisering på bord kan begrense konsekvenser

Med SafeSpot har kundene mulighet til å spesifisere hvilket bord, etasje eller område i serveringsstedet man sitter. Sammen med tidspunkt på inn og utsjekk bidrar dette til at man enkelt kan identifisere aktuelle nærkontakter for den besøkende. Dette kan være viktig informasjon for å raskt kunne begrense en eventuell smittespredning. Hvilken plass man har sittet på kan kan i mange tilfeller avgjøre ved vurdering av hvilke besøkende som får karantene.

SafeSpot smittesporing små bordkort

Informasjons plakat, skilt, bordkort og klistremerker

Når du oppretter en ny SafeSpot får du automatisk tilgang til informasjonsplakat som kan printes direkte fra tjenesten, slik at dere umiddelbart kommer i gang. I nettbutikken finner du informasjonsmateriale som klistremerker eller bordkort, som bidrar til effektiv kommunikasjon og tilgjengelighet for dine besøkende. Bestill direkte i nettbutikken eller ta kontakt med oss og vi hjelper deg og finne fram til et format som passer deres bruk.

Besøksregistrering serveringsbransjen

Smittevernutstyr for personalet

Serveringsbransjen er blant de mest utsatte bransjene for smitte, og dere er ikke alene i å ha behov for godkjent munnbind, sprit og annet smittevernutstyr. I nettbutikken kan du finne et utvalg smittevernutstyr av beste kvalitet fra være samarbeidspartnere. Bestill direkte i nettbutikken eller kontakt oss dersom du har behov for noe annet enn det vi har tilgjengelig.

Noen av våre kunder

Edgars bakeri

Edgars bakeri er et håndverksbakeri med en lang historie som leverer bakevarer til dagligvarebutikker samtidig som de har flere bakerier. Edgars bakeri har nå innført SafeSpot på alle sine filialer spredt over hele landet.

Egon restauranter

Egon restaurant er et restaurantkonsept som åpnet sin første restaurant på Nordstrand i 1984.Egon har restauranter over hele Norge og har nå innført SafeSpot på flesteparten av sine restauranter. Det gir de mulighet til å sikre enkel og rask registrering av sine kunder.

Fjellkafeen

Fjellkafeen ligger på 1100moh i Hemsedal skisenter. De serverer smakfull mat fra morgen til kveld for sultne ski kjørere. De har innført SafeSpot i kafeen slik at kunder kan registrere seg via deres QR-kode ved inngangen eller bordet. Dette hjelper Fjellkafeen med å gi sine kunder et trygt opphold i restauranten.