Våre samarbeidspartnere

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivsbedrifter. Igjennom avtalen med NHO Reiseliv innkjøpskjeden mottar medlemmene rabatt på alle veiledende priser. Kontakt din regionale medlemskontakt eller sjekk ut medlemssidene for mer informasjon om hvordan du benytter deg av rabatten. Les mer om samarbeidet her.

Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner er bransjeorganisasjonen for norske fjelldestinasjoner og alpinanlegg i Norge. Viktige temaer for foreningen er sikkerhet, både i skiheisen og i bakken, å sikre gode rammebetingelser for bransjen, og » få flere på ski – oftere». Foreningen organiserer omtrent 95% av alpinnæringens samlede heiskortomsetning, og har en tydelig stemme for å tale bransjens sak med 8 destinasjonsselskaper i fjellene med seg. Les mer om samarbeidet her.

Visit Trondheim er et destinasjonsselskap som tar sikte på å markedsføre Trondheimsregionen (inkludert kommunene Stjørdal, Ørland og Hitra) som et attraktivt reisemål. Medlemmer i Visit Trondheim kan benytte en egen rabattkode. Ta kontakt med destinasjonsselskapet for mer informasjon.

Næringsforeningen i Levanger er en medlemsbasert interesseorganisasjon for næringslivet i Levanger og omegn. Næringslivet på Levanger har gjennom næringsforeningen tatt et felles ansvar for smittesporing, og medlemmer i foreningen kan benytte en egen rabattkode. Ta kontakt med Næringsforeningen for mer informasjon. Les mer om samarbeidet her.

Hemsedal Turisttrafikklag SA / Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap med nærmere 100 bedrifter som samarbeider. Hemsedal har etablert et utvidet samarbeid også med kommunen og omtrent samtlige steder i den populære skidestinasjonen benytter nå SafeSpot for å sikre registrering og smittesporing i regionen.

Visit Tromsø er destinasjonsselskapet for Tromsø-regionen og formidler det største antall tilbudet av regionens attraksjoner og aktiviteter. Medlemmer av visit Tromsø har rett til egne tilbud. Ta kontakt med Visit Tromsø for mer informasjon

Visit Geilo er en utviklings- og markedsorganisasjon for turismen på Geilo. Vi er en ideell bedrift som ikke bør tjene penger til eierne. Medlemmer av visit Geilo har rett til egne tilbud. Ta kontakt med Visit Geilo for mer informasjon