FAQ – Privat

Hva er en SafeSpot?

SafeSpot er en digital løsning for å registrere dine besøkende på en trygg og enkel måte. SafeSpot brukes allerede av bedrifter og organisasjoner i alle sjangre. En SafeSpot kan opprettes overalt der det ferdes mennesker. Derfor har vi kunder i både offentlig og privat sektor. Arbeidsplasser, skoler, institusjoner, restauranter og reiseselskaper er eksempler på hvor det kan opprettes SafeSpots.

Formålet med SafeSpot er å forhindre spredning av Covid-19. Dette ved at vi hjelper kommunene med smittesporing og varsling.

Hvordan fungerer det?

Hver SafeSpot har en unik kode og QR-kode. Du kan registrere deg på en SafeSpot på en av følgende måter: Gå til www.registersafespot.com og sett inn den unike koden. Følg instuksjonene på nettsiden for å registrere deg. Skann QR-koden og følg instruksjonene.

Hvem kan registrere seg på en SafeSpot?

Alle kan registrere seg på en SafeSpot.

Hvor lenge lagres dataene mine?

Dine personopplysninger vil bli lagret i 14 dager fra det tidspunktet du registrerer deg. Etter 14 dager slettes dataene dine automatisk. Hvis du bestemmer deg for å opprette en konto, lagres dataene dine i opptil seks måneder etter siste innlogging. For mer informasjon, se termkoblingen nederst på denne siden.